Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

La ‘Asamblea Nacional Andaluza’ participarà a la manifestació de l’ANC a Madrid

La ‘Asamblea Nacional Andaluza’ (ANA) ha decidit sumar-se a la manifestació convocada per l’ANC que se celebrarà a Madrid, durant el judici contra l’independentisme català. L’ANA ha mostrat la seva […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 17/01/2019
L'ANC i l'ANA es conjuren/ Twitter @altamiranoMLG

La ‘Asamblea Nacional Andaluza’ (ANA) ha decidit sumar-se a la manifestació convocada per l’ANC que se celebrarà a Madrid, durant el judici contra l’independentisme català. L’ANA ha mostrat la seva repulsa a l’empresonament dels sobiranistes i ha denunciat no entendre la presó preventiva “durant més d’un any en un Estat de Dret”.

Per la gravetat de la situació, l’ANA considera un deure de solidaritat mostrar el seu suport als presos polítics i a les institucions legals i democràtiques de Catalunya. “Estem convençuts que cap repressió doblegarà la voluntat majoritària d’un poble i que, amb l’actitud adoptada, primer pel Govern de Mariano Rajoy i tot seguit per una part de la judicatura, només s’estan conculcant drets reconeguts universalment i s’està enquistant un problema que tindria una solució democràtica, no jurídica”

Des de la seva creació, l’ANA sempre ha donat suport a la lluita del poble de Catalunya, “com donem suport a la de qualsevol poble pel seu alliberament” expliquen.