Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Ja sabem per a què serveix el Senat: per pagar taxis

|

- Publicitat -

Ja sabem quina utilitat té el Senat espanyol: dinamitzar el sector del taxi madrileny. La cambra alta espanyola va pagar 740.000 euros en taxis als senadors entre juny de 2016 i desembre de 2018, és a dir, el període de temps que va durar pràcticament tota la passada legislatura.

El Senat posa a disposició dels senadors una targeta per abonar aquest servei pels seus trasllats a la comunitat de Madrid. Cada targeta té un límit de despesa de 3.000 euros anuals.

Publicitat

Segons explica Europa Press, hi tenen dret tots els senadors excepte els set membres de la mesa, els portaveus dels grups parlamentaris i dos portaveus adjunts (un del PP i un altre del PSOE), ja que tenen dret a fer servir un cotxe oficial.

Segons la informació facilitada pel Senat, els portaveus de Podem, ERC, Junts i CC van renunciar, però, al xofer en la passada legislatura, de manera que van recuperar el dret a demanar la targeta-taxi.

Uns 240 els senadors que la van sol·licitar en la passada legislatura i els 14 senadors de Podemos hi van renunciar. Les quantitats gastades en la passada legislatura són semblants a les d’anys anteriors, amb una mitjana d’entre 78 i 115 euros mensuals per senador.

Et pot interessar  ERC critica "l'informe fake" del PP al Senat contra l'amnistia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut