Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023
Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023

Irrisòria condemna per disparar contra una casa independentista al crit de “catalans, fills de puta”

|

- Publicitat -

El jutjat penal número 3 de Terrassa ha condemnat només a un any i tres mesos de presó l’home que va disparar i apedregar una casa de Viladecavalls (Vallès Occidental) per la simbologia independentista que es veia des de l’exterior. L’atac, com és a una família independentista, surt ben barat i passa inadvertit.

Publicitat

Els fets van passar pocs dies després del referèndum de l’1 d’octubre del 2017. Tot i que el magistrat assegura que l’home va actuar mogut “per un sentiment de rebuig” i amb un “clar propòsit de causar temor” a la dona i el fill que vivien al domicili, la condemna és irrisòria. El feixista va disparar cap a la llar fins a cinc vegades amb una pistola semi automàtica de 9 mil·límetres i, fins i tot, un dels trets va entrar dins. Tan important són les accions com les paraules que deia, en castellà: “Catalans, fills de puta!”.

Ara, el jutjat el condemna per dos delictes d’amenaces amb agreujant de discriminació ideològica. Tot i la pena imposada, el jutge ha acordat la suspensió de l’entrada a un centre penitenciari durant dos anys si no comet cap delicte durant aquest temps. Un cas que fa evident que l’espanyolisme es pot permetre agredir i amenaçar impunement.

Et pot interessar  El Govern celebra la "imatge potent" de l'independentisme a la Diada
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió