Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

[Imatge] Missatge subliminal de Sánchez a Casado i Rivera a peu d’urna

|

- Publicitat -

El líder del PSOE, Pedro Sánchez, ha votat aquest diumenge al matí al seu col·legi electoral de Pozuelo de Alarcón acompanyat de la seva dona, Begoña Gomez. Sánchez ha fet una crida a la participació i s’ha mostrat confiat que la jornada transcorrerà amb “normalitat” a Catalunya. “Hem desplegat forces i cossos de seguretat de l’Estat i totes les institucions són conscients de la responsabilitat que tenen perquè estem parlant d’un dret fonamental com el de vot, i esperem que la democràcia transcorri per les vies normals en un dia tan important”, ha afirmat en declaracions als mitjans.

Però la notícia podria ser una altra, ja que, en política d’altes esferes, res no és casualitat. El look escollit pels assessors del president en funcions podria ser tota una declaració d’intensions: ha estat el mateix, calcat de principi a fi, tal com us mostrem amb la fotografia al final d’aquest article. Una vestimenta que ja van lluir dos dels seus contrincants: Pablo Casado i Alberto Carlos Rivera i que La República us va explicar.

Publicitat

Texans, camisa blanca, armilla grana vellutada i americana. Davant del més que possible bloqueig al Congreso, aquest podria ser el primer intent de seduir la ultradreta per part de Sánchez. És la primera picada d’ull dels socialistes per a buscar confluències i formar govern?

Et pot interessar  El cartell de Cs pel 12-M està fet amb intel·ligència artificial i demana "detenir" Puigdemont i Sánchez
Publicitat

Opinió

Minut a Minut