Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Holanda torna a fer mofa d’Espanya: “Si no han demanat el rescat és que no tenen pressa”

|

- Publicitat -

Que es preparin els ciutadans que les negociacions d’Espanya per intentar tenir un rescat sense interessos va pel camí del pedregar. S’albiren retallades i, una vegada més, es demostra que Catalunya necessita abandonar d’una vegada per totes aquest Estat fallit i que els seus socis europeus no respecten.

És el cas d’Holanda, que ha tornat a fer mofa dels països del sud d’Europa. Des dels Països Baixos es recrimina als estats més afectats per la pandèmia, com Espanya i Itàlia, que no hagin demanat el fons de rescat, el MEDE. “L’ha demanat algú? No. Llavors aquests països no tenen pressa”, es queixen fonts diplomàtiques holandeses de cara a les negociacions pel fons de recuperació. En aquest sentit, veuen “sorprenent” que després de la difícil negociació per pactar un accés al fons de rescat sense la Troika, cap país l’hagi demanat.

Publicitat

Per això, asseguren que és “difícil” explicar a Holanda que “alguns països demanen més diners” amb el fons de recuperació (amb transferències i préstecs) quan hi ha un fons de rescat (préstecs) “que no s’utilitza”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut