Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

[Foto] Ridícul patri d’una diputada de Vox lluint una estanquera a la seva mascareta

|

- Publicitat -

Qui és de Vox i no té por a dir-ho en públic ja és una persona amb poc sentit del ridícul. El que no ens podríem imaginar és que els diputats del partit d’ultradreta i de nacionalisme espanyol extrem, caspós i radical ens oferien imatges com aquesta.

Macarena Olona ha volgut superar l’esgarrifós i estrambòtic vídeo d’Ortega Smith a casa seva assegurant que les seves defenses matarien el virus xinès presentant-se amb una mascareta de color verd militar on hi ha enganxada una estanquera.Fins i tot, sembla que altres funcionaris del Congreso també portarien mascaretes enaltint el nacionalisme espanyol.

Publicitat

La fila que feia era grotesca i, fins i tot, podria semblar una paròdia. Però no, tal com es pot veure en aquestes imatges, Olona es devia pensar que ella anava tota “molona” (si se’ns permet el barbarisme en pro de la rima) i va lluir la mascareta més rància i casposa vista fins ara:

Et pot interessar  Vox i el PP continuen perpetrant un genocidi cultural al País Valencià: ara volen eliminar de la història Guillem Agulló
Publicitat

Opinió

Minut a Minut