Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Espanya profunda: El PP i Cs eliminen ajudes a llibres de text per destinar-les als toros

La sintonia de la dreta espanyola: prop de 10.000 euros que deixaran 199 famílies sense ajudes

Redacció
Redacció 29/07/2019
Pablo Casado i Albert Rivera

PP i Cs estan fets amb el mateix motlle, de fet, des d’un principi han calçat del mateix peu. Cal recordar que Alberto Carlos Rivera, abans de fundar Ciudadanos, va militar al Partit Popular.

A l’Espanya profunda els dos partits ultranacionalistes espanyols mengen del mateix plat i han acordat a un poble d’Albacete, Villarobledo, han acordat destinar una partida d’ajudes a les corrides de toros quan, justament, l’ajuntament passa penúries i no pot pagar ni els sous dels treballadors públics.

De fet, tal com denuncia l’oposició, s’han retirat unes ajudes a llibres de text i enguany es destinaran prop de 10.000 euros a la tauromàquia local.

El Grup Municipal Si se Puede Villarrobledo ja va proposar a començament de l’anterior mandat que els diners destinats a subvencionar les curses de braus es destinessin a la compra de llibres escolars per a famílies desfavorides, proposta aprovada pel ple de l’Ajuntament de Villarrobledo i premiada per la plataforma “La tortura No es Cultura”. En 2018 el programa d’ajuda de llibres escolars va donar cobertura a 199 famílies. Aquest 2019, ajudarà a la mort indigna d’uns braus a la plaça.3 en el marc de la repressió estatal contra l’1-O.