Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Espanya profunda: El PP i Cs eliminen ajudes a llibres de text per destinar-les als toros

|

- Publicitat -

PP i Cs estan fets amb el mateix motlle, de fet, des d’un principi han calçat del mateix peu. Cal recordar que Alberto Carlos Rivera, abans de fundar Ciudadanos, va militar al Partit Popular.

A l’Espanya profunda els dos partits ultranacionalistes espanyols mengen del mateix plat i han acordat a un poble d’Albacete, Villarobledo, han acordat destinar una partida d’ajudes a les corrides de toros quan, justament, l’ajuntament passa penúries i no pot pagar ni els sous dels treballadors públics.

Publicitat

De fet, tal com denuncia l’oposició, s’han retirat unes ajudes a llibres de text i enguany es destinaran prop de 10.000 euros a la tauromàquia local.

El Grup Municipal Si se Puede Villarrobledo ja va proposar a començament de l’anterior mandat que els diners destinats a subvencionar les curses de braus es destinessin a la compra de llibres escolars per a famílies desfavorides, proposta aprovada pel ple de l’Ajuntament de Villarrobledo i premiada per la plataforma “La tortura No es Cultura”. En 2018 el programa d’ajuda de llibres escolars va donar cobertura a 199 famílies. Aquest 2019, ajudarà a la mort indigna d’uns braus a la plaça.3 en el marc de la repressió estatal contra l’1-O.

Et pot interessar  El govern espanyol amenaça amb recursos al TC contra les lleis de memòria històrica dels governs del PP i Vox
Publicitat

Opinió

Minut a Minut