Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Envit institucional i unionista a Catalunya per Nadal

|

- Publicitat -

El president espanyol, Pedro Sánchez, i el rei Felipe VI visitaran Catalunya la setmana vinent, segons ha informat aquest dijous el diari ‘La Vanguardia’ i han confirmat fonts de la Moncloa. Tot i que l’agenda encara no està tancada, Sánchez i el monarca faran dilluns una visita al sector industrial de Martorell, a la SEAT, i posteriorment el líder del PSOE participarà en un acte de Foment del Treball, apunten les mateixes fonts.

D’altra banda, el líder de PP, Pablo Casado, tornarà de nou Catalunya aquest dijous per donar suport al Partit Popular que lidera Alejandro Fernández. Es tracta de la setena setmana consecutiva que visitaterres catalanes i en aquesta ocasió anirà a un celler de cava a Barcelona i es reunirà també amb Societat Civil Catalana, segons han informat a Europa Press fonts populars.

Publicitat

Això se li ha de sumar la visita de fa 15 dies de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, i el líder de Vox, Santiago Abascal, en un clima preelectoral on van criticar el pacte pressupostari entre ERC i el Gobierno, així com l’aprovació de la llei Celaá.

 

Et pot interessar  El PSOE i la Moncloa obvien l'advertència de Puigdemont i reclamen un govern d'Illa encara que sigui en minoria
Publicitat

Opinió

Minut a Minut