Divendres, 23 d'abril de 2021 - Edició 1002
La República

Els nebots de Felipe VI, caçats passant de les restriccions per la pandèmia

#MarcaEspaña: No és la primera vegada que els membres de la Casa Real dels Borbons fan cas omís a les obligacions per a no contagiar

Redacció
Redacció 06/11/2020
Victoria Federica, al costat de la seva mare / Casa Real

Una vegada més, i la llista ja és llarga, els nebots de Felipe VI, monarca espanyol, no es comporten de manera exemplar. Les infraccions respecte a les mesures socials per la pandèmia imposades pels diferents governs de l’Estat han estat constants pels membres de la Casa Real dels Borbons, ciutadans que han de donar exemple per la seva posició pública, però no és així.

Felipe Juan, més conegut pel nom de Froilán, va ser caçat passejant pels carrers de Madrid el passat 28 d’octubre sense mascareta i al costat dels seus amics. El fill de la Infanta Elena tampoc va respectar la distància de seguretat, ja que els seus acompanyants i ell anaven fent pinya, que tampoc portaven mascareta.

I la seva germana, Victoria Federica, tampoc no acompleix. Malgrat que ella sí que portava mascareta, ha sortit de festa i tampoc és la primera vegada que se sala les normes. La jove de 20 anys, aliena completament a la crisi mundial i a l’augment de casos i de morts a causa de la Covid-19, ha estat vista, com en una altra ocasió anterior, sortint d’un portal de què poc després també sortiria la seva parella, Jorge Bárcenas.