Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

El TS reconeix el Consell per la República

Així ho deixa entendre en la seva última interlocutòria on justifica la presó preventiva dels ostatges polítics

|

- Publicitat -

El tribunal que jutjarà l’1-O ha rebutjat aquest dilluns les peticions d’alliberament o de mesures alternatives que havien sol·licitat les defenses dels nou presos independentistes adduint que s’ha intensificat el risc de fugida per “l’existència a fora del territori espanyol d’estructures de poder organitzades” per part dels líders independentistes que estan a l’exterior.

En el text, però, el TS torna a errar pels interessos espanyols quan, sense voler-ho, reconeix el Consell per la República i, a més, el descriu com una “estructura de poder”.

Publicitat

Així ho ha recalcat l’advocat del president legítim de Carles Puigdemont, Gonzalo Boye, que ha publicat a les xarxes socials el fragment de la interlocutòria del TS comentant que el tribunal “es transforma en el primer òrgan de l’Estat que reconeix al Consell per la República com a estructura de poder… és un començament!

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut