Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

El PSOE “escandalitzat” amb el PP per no vetar l’alcaldia de Trias: “Està deixant Barcelona en mans del partit de Puigdemont”

L'espanyolisme del PSOE, desfermat: Margarita Robles acusa Feijóo d'estar obert a deixar la capital catalana en mans de l'independentisme 

|

- Publicitat -

El PSOE competeix amb el PP per veure qui és més espanyolista en plena cursa pel 23-J. En una piulada, el partit socialista fa d’altaveu de les declaracions de la ministra de Defensa, Margarita Robles, qui ha lamentat que el líder popular, Alberto Nuñez Feijóo, no tanqui la porta a una alcaldia de Junts a Barcelona.

De fet, Robles ha assegurat estar “escandalitzada” pel fet que el PP pugui deixar la capital catalana en mans del “partit de Puigdemont”. “Això és terrible”, ha etzibat la ministra de Pedro Sánchez, sense tallar-se un pèl. I és que el candidat de Junts, Xavier Trias, va ser el més votat en les eleccions municipals del 28-M, per davant del candidat socialista, Jaume Collboni.

Publicitat

Així mateix, Robles ha continuat el discurs afirmant que està “profundament orgullosa d’Espanya” i descartant que Feijóo pugui ser un bon president dels espanyols.

Calviño, en la mateixa línia

La vicepresidenta primera del govern espanyol, Nadia Calviño, també ha carregat contra el PP per la possibilitat d’investir el candidat de Junts, Xavier Trias. “Entregar Barcelona al candidat de Puigdemont mentre existeix la possibilitat de donar suport a una candidatura constitucionalista —la del PSC amb Collboni al capdavant— és qualsevol cosa menys patriotisme”, ha manifestat.

En una atenció als mitjans des de Brussel·les, Calviño ha acusat el PP “d’intentar desviar l’atenció dels pactes electorals” i ha lamentat que la formació liderada per Alberto Nuñez Feijóo hagi intentat “boicotejar des del primer dia” el govern espanyol.

Et pot interessar  VIDEO | Turull alerta sobre les propostes de finançament d'Illa: "De bones intencions, l'infern n'està empedrat"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut