Diumenge, 14 d'agost de 2022 - Edició 1480
La República

El president de Vox a Andalusia sobre la Manada: “Ara podrà anar a presó fins i tot un impotent”

El polític d’extrema dreta i ultra unionista creu que ‘ara, la diferència entre tenir sexe gratis i pagant, és que gratis et pot sortir més car”

Agències 22/06/2019
Francisco Serrano, president de Vox a Andalusia

El president de Vox al Parlament andalús, Francisco Serrano, ha reiterat aquest dissabte les seves crítiques cap a la sentència del Tribunal Suprem espanyol que condemna els membres de ‘La Manada’ per un delicte d’agressió sexual, i no d’abús sexual, com sí es va fer en primera instància, atès que “fins a un gatillazo podria acabar amb l’impotent a la presó”.

En una publicació de Facebook, recollida pro Europa Press, el també jutge ha apuntat que la sentència li sembla “gravíssima” perquè “altera totes les garanties constitucionals establertes per la jurisprudència en la matèria”, el que segons la seva opinió constanta que “és una sentència dictada per la torba feminista supremacista”.

A partir d’aquesta sentència, ha continuat, “si una dona diu sí però en qualsevol moment posterior diu no, inclusivament diversos dies després, el denunciat serà condemnat a presó per violació”. “Fins a un gatillazo o no haver estat a l’altura del que s’esperava per la dona, podria acabar amb l’impotent a la presó”, ha afegit.

Segons la seva opinió, aquesta situació és “gravíssima” perquè “és un torpede directe contra la heterosexualitat, contra les relacions lliures entre homes i dones. Més lliberticidi progre”.

“Ens trobem davant la paradoxa progre, en la qual la relació més segura entre un home i una dona, serà únicament a través de la prostitució”, ha dit concloent amb que “des d’ara, la diferència entre tenir sexe gratis i pagant, és que gratis et pot sortir més car “.