Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

El PP usa una famosa parella homosexual per fomentar el vot útil contra Vox

Penja un grotesc vídeo a les xarxes parlant de la llei D'Hondt

|

- Publicitat -

El PP està espantat pel sorpasso que pugui patir en favor de l’extrema dreta de Vox. És per això que ha iniciat una campanya a les xarxes per fomentar i explicar que el PP és el vot útil contra Pedro Sánchez al·legant que la Llei D’Hondt penalitza la dispersió de vot. D’aquesta manera, narra que si part dels seus vots se’n van a Vox, les dues formacions perden representació.

La diputada del PP per Madrid, Pilar Marcos, ha penjat un vídeo trolejant una escena de la mítica sèrie infantil de ninots i titelles Barri Sèsam, on hi apareix la famosa parella d’Epi i Blas, que com va explica recentment el seu creador, eren una parella gai.

Publicitat

El vídeo, que sembla fet per un aficionat, es pot veure com els amants estan davant un ordinador i discuteixen sobre que el vot a Vox donarà la presidència al PSOE de Pedro Sánchez i als seus aliats independentistes en detriment del PP. Aquí el grotesc vídeo:

Et pot interessar  Armengol manté que va actuar "legalment" en la compra de mascaretes i acusa el PP de voler "enfangar" la política
Publicitat

Opinió

Minut a Minut