Diumenge, 2 d'abril de 2023 - Edició 1711
La República

El PP titlla de “divorci fingit” el ‘No’ de l’independentisme a Iceta

Dolors Montserrat considera que tot és “pur teatre”

Redacció 16/05/2019
La candidata del PP al Parlament Europeu, Dolors Montserrat, durant la intervenció en el dinar-col·loqui al Círculo Ecuestre. Pla mig. 16 de maig del 2019. (Horitzontal)

La candidata del PP al Parlament Europeu Dolors Montserrat s’ha referit a l’intent del PSOE de fer president del Senat Miquel Iceta, que ha vetat aquest dijous el Parlament com a senador autonòmic: “Tot és pur teatre preelectoral de (Pedro) Sánchez, un parany dels nacionalistes i els socialistes a tots els espanyols, un divorci fingit” que tindrà reconciliació i pactes després de les eleccions.

En un esmorzar-col·loqui aquest dijous al Cercle Eqüestre de Barcelona, Montserrat ha afirmat: “Iceta mai no ha volgut ser president del Senat, mai no ha volgut ser senador, si ho hagués volgut s’hauria presentat en les llistes del Senat, i qui hagués volgut a Catalunya, hauria posat la creu en la papereta”.

En l’acte, al qual ha assistit el president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, i l’exministre Jorge Fernández Díaz, l’exministra ha reivindicat la presència i poder del partit en les institucions europees, i l’ha erigit com a fre “als populismes i als nacionalismes”, i a preguntes d’assistents, ha dit que no es mudarà a Brussel·les (Bèlgica) i viurà a Barcelona.