Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

El PP tem que els CDR i els ‘armilles grogues’ uneixin forces

Demanen al Gobierno que intervingui per frenar qualsevol acció a la frontera amb França

|

- Publicitat -

El PP ha reclamat la intervenció urgent del Govern espanyol a la frontera amb França per garantir la lliure circulació de mercaderies entre tots dos països davant les “accions violentes i intimidatòries”, asseguren, dels anomenats Armilles Grogues al país veí i els Comitès de Defensa de la República (CDR) a Catalunya.

Així, els populars han registrat al Congrés una proposició no de llei, recollida per Europa Press, en la qual exigeixen a l’Executiu de Pedro Sánchez que “de manera immediata i urgent s’habilitin corredors als diferents passos fronterers”.

Publicitat

“Els violents estan impedint el pas a les vies de connexió entre França i Espanya”, alerten, i relaten que aquests grups “estan impedint el pas dels camions incendiant pneumàtics”.

La iniciativa, registrada pels diputats Isabel María Borrego i Javier Ruano per ser debatuda i votada en la Comissió de Foment de la Cambra baixa, alerta de les “accions violentes i intimidatòries” per part d’aquests col·lectius que, subratllen, “estan impedint la llibertat de moviments i llibertat de circulació de mercaderies”.

Unes protestes “il·legals” que, segons assenyalen en la seva iniciativa, “estan provocant importants retards en les entregues de mercaderies” i, per tant, “quantioses pèrdues per al sector del transport”. “Només a la Regió de Múrcia afecta més de 4.000 camions”, asseguren.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut