Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El PP recicla Alícia Sánchez-Camacho per a les llistes de Madrid

Formarà part de la candidatura d’Isabel Díaz Ayuso

|

- Publicitat -

La capacitat de supervivència d’alguns polítics que han estat a la corda fluixa no deixa de sorprendre. És el cas de l’expresidenta del PP de Catalunya Alícia Sánchez-Camacho, que anirà a les llistes de la seva formació a les eleccions a la Comunitat de Madrid del 26 de maig, segons ha avançat l’ABC i ha confirmat l’ACN.

Sánchez-Camacho havia anat perdent pes a Catalunya especialment pels seus resultats electorals i, sobretot, per ser protagonista de la gravació del dinar de La Camarga amb Victoria Álvarez, exparella de Jordi Pujol Ferrusola i a qui acusà de traïdora.

Publicitat

Ara, s’integrarà a la candidatura de la candidata del PP per la Comunitat, Isabel Díaz Ayuso, i ho farà entre els primers 20 llocs de la llista. Actualment el PP disposa de 48 escons a l’Assemblea de Madrid. A més de presidenta del PPC i diputada del Parlament de Catalunya, Sánchez-Camacho ha estat senadora per designació autonòmica i diputada per Barcelona al Congrés.

Et pot interessar  Plataforma per la Llengua inicia converses amb grups del Congrés per recórrer la proposta educativa del País Valencià
Publicitat

Opinió

Minut a Minut