Dimecres, 25 de novembre de 2020 - Edició 853
La República

El PP mostra la seva cara més masclista al Parlament Europeu

El PP mostra la seva cara més masclista al Parlament Europeu i, per acabar-ho d’adobar, ha votat al costat dels partits d’ultradreta. El context: la confecció dels pressupostos europeus. La […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 24/10/2018
El cap de files del PP a l'Eurocambra, Esteban González Pons,

El PP mostra la seva cara més masclista al Parlament Europeu i, per acabar-ho d’adobar, ha votat al costat dels partits d’ultradreta.

El context: la confecció dels pressupostos europeus. La idea: més diners per a combatre l’assetjament sexual a la Cambra europea a Estrasburg. La proposició s’ha aprovat d’Estrasburg, però no per unanimitat: la majoria dels grups d’extrema dreta (ECR i ENF) i de dreta (PPE) han votat en contra. Socialdemòcrates, liberals, verds i el grup de l’esquerra han votat a favor.

Segons explica eldiario.es, les dues esmenes, 139 i 1360 són línies pressupostàries que permetrien posar en marxa mesures concretes contra l’assetjament sexual a l’Europarlament reclamades pel moviment #MeTooEP, expliquen algunes de les seves impulsores. Elles són treballadores del Parlament Europeu, tant de les àrees administratives com polítiques. “Creiem que la institució ha de ser exemplar en la lluita contra l’assetjament sexual. Opinen que aquestes situacions es produeixen a totes les feines i llocs de treball, inclòs el Parlament Europeu.

Relacionats