Diumenge, 25 de setembre de 2022 - Edició 1521
La República

El PP intenta desacreditar a la desesperada Bárcenas després del seu avís que està “disposat a parlar”

Els populars asseguren que “quan un està a la presó condemnat diu estupideses”

Redacció 12/11/2020
Luis Bárcenas, exgerent del PP / ACN

La porqueria que arrosega el PP pels casos de la Gürtel i Kitchen, segueixen empastifant l’atualitat política a la Meseta.

I és que l’extresorer de el Partit Popular resulta que no hauria lliurat tota la documentació que guarda sobre la ‘caixa B’ de la formació de Pablo Casado, com ell mateix va reconèixer durant la seva declaració com a testimoni per les troballes de la ‘operació Kitchen’.

Aquesta amenaça de Bárcenas s’ha produit després de la sentència de Tribunal Suprem que va confirmar la pena de presó per a la seva dona. L’extresorer del PP, per tant, ja no té res a perdre.

Tot plegat ha començat a neguitejar el PP que ha començat una campanya a la despeerada per intentar desprestigiar l’home que dirant anys va tenir la clau de la caixa del partit conservador. Així doncs, Ana Vázquez, portaveu de Interior del PP, ha volgut desvincular Bárcenas de Pablo Casado i ha recordat que si volia col·laborar amb la justícia hauria d’haver fet “des del principi” durant la investigació i judici del cas Gürtel.

En la mateixa línia, ha assegurat que “no li preocupa” el que digui Bárcenas als fiscals perquè “quan un està condemnat fa i diu estupideses”.