Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

El PP intenta desacreditar a la desesperada Bárcenas després del seu avís que està “disposat a parlar”

|

- Publicitat -

La porqueria que arrosega el PP pels casos de la Gürtel i Kitchen, segueixen empastifant l’atualitat política a la Meseta.

I és que l’extresorer de el Partit Popular resulta que no hauria lliurat tota la documentació que guarda sobre la ‘caixa B’ de la formació de Pablo Casado, com ell mateix va reconèixer durant la seva declaració com a testimoni per les troballes de la ‘operació Kitchen’.

Publicitat

Aquesta amenaça de Bárcenas s’ha produit després de la sentència de Tribunal Suprem que va confirmar la pena de presó per a la seva dona. L’extresorer del PP, per tant, ja no té res a perdre.

Tot plegat ha començat a neguitejar el PP que ha començat una campanya a la despeerada per intentar desprestigiar l’home que dirant anys va tenir la clau de la caixa del partit conservador. Així doncs, Ana Vázquez, portaveu de Interior del PP, ha volgut desvincular Bárcenas de Pablo Casado i ha recordat que si volia col·laborar amb la justícia hauria d’haver fet “des del principi” durant la investigació i judici del cas Gürtel.

En la mateixa línia, ha assegurat que “no li preocupa” el que digui Bárcenas als fiscals perquè “quan un està condemnat fa i diu estupideses”.

Et pot interessar  VIDEO | Una dona ridiculitza Zaplana a l'entrada del jutjat: "Fes la cua!"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut