Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

El motiu pel qual Cotarelo vol noves eleccions: fotre Felipe VI

|

- Publicitat -

La incertesa segueix intacta després de la investidura fallida de Pedro Sánchez al passat ple de juliol al Congreso quan no va aconseguir la majoria necessària per tornar a presidir el Gobierno.

Ara, els socialistes semblen estar buscant alternatives a Unidas Podemos, ja que les relacions van quedar molt tocades després de les negociacions fallides, els retrets i les filtracions manipulades a la premsa.

Publicitat

Malgrat el panorama, el cap d’Estat espanyol per herència, el rei Felipe VI, va assegurar que “és millor trobar una solució abans que tornar a convocar eleccions” fent pressió als polítics perquè busquin el pacte. Esquerra ja ha anunciat que s’abstindrà si hi ha acord entre PSOE i UP a canvi de res i, per tant, els números són suficients per investir Sánchez.

Però la gran majoria de l’independentisme no té clar aquesta abstenció de franc. El catedràtic Ramon Cotarelo ha fet un tuit que on explica el motiu pel qual seria bo forçar unes noves eleccions: fotre al monarca.

Concretament, el periodista i professor diu: “El rei no vol eleccions a Espanya. No se m’acut millor raó per secundar-les”.

Et pot interessar  El Govern aprova la llei de l'Estatut dels Municipis Rurals perquè es tramiti al Parlament la pròxima legislatura
Publicitat

Opinió

Minut a Minut