Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

El govern de les Illes Faroe visita els presos polítics a Lledoners

|

- Publicitat -

Kristina Háfoss, ministra de finances de les Illes Faroe, va visitar ahir la presó de Lledoners i va poder trobar-se amb tres dels presos polítics condemnats pel judici farsa del TS en la macrocausa contra l’independentisme i l’1-O.

El país de l’Atlàntic Nord ja va acollir una conferència del president a l’exili, Carles Puigdemont, i no ha amagat el seu suport a la causa catalana.

Publicitat

De fet, Kristina Háfoss lluïa un llaç groc durant la seva estada a la presó. En finalitzar la seva visita, va voler deixar constància a les xarxes: “Avui de visita a la presó de Lledoners. Ha estat un honor trobar-me amb Jordi Cuixart, Jordi Turull i Raül Romeva. Són forts, inspiradors i lluiten per la justíc
ia i la democràcia”.

Però, a més, des de la legitimitat del seu càrrec, va enviar un missatge a l’Estat: “Els governs d’Espanya i Catalunya han de seure i parlar i trobar solucions democràtiques”.

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut