Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El Gobierno exigeix a Veneçuela unes solucions que no aplica amb Catalunya

L'executiu espanyol demana “una sortida pacífica, democràtica i negociada", la mateixa que nega amb el cas català

|

- Publicitat -

L’Estat espanyol ha tornat a fer gala de la hipocresia que el caracteritza a l’hora de donar consells a països que viuen situacions de tensió política. Arran de l’atemptat fallit contra el president de Veneçuela, Nicolás Maduro, el Gobierno, per via del Ministeri d’Afers exteriors, ha emès un comunicat on demana “una sortida pacífica, democràtica i negociada entre veneçolans”.

La recepta de l’executiu espanyol per a solucionar la situació de tensió política a Veneçuela contrasta frontalment amb la manca de sentit democràtic, pacífic i negociador de l’Estat amb el cas català. Aviat es complirà el primer aniversari on l’Estat va decidir que per impedir una solució democràtica -el referèndum de l’1 d’octubre- s’havia d’aplicar una mesura no pacífica -gastar-se 87 milions d’euros en la repressió policial de la Guardia Civil i la Policia Nacional- i negar qualsevol via de negociació per donar sortida a l’atzucac polític -aplicació de l’article 155-.

Et pot interessar  El suposat govern progressista del PSOE i Sumar portarà al Constitucional la ILP per declarar la independència
Publicitat

Opinió

Minut a Minut