Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

El Gobierno diu que “la prioritat no és la taula de diàleg” sinó “pensar en el ciutadà”

|

- Publicitat -

La ministra de Defensa, Margarita Robles, ha posat en qüestió que la taula de negociació sobre Catalunya sigui ara una prioritat perquè considera que és més “urgent” tirar endavant uns Pressupostos de “reconstrucció” davant la crisi de la Covid, per la qual cosa crida a totes les forces polítiques “amb sentit d’estat”, a donar-los suport, incloent-hi el PP.

I és que Robles ha assegurat en una entrevista amb Europa Press que “és el moment de la gran política, del diàleg sense excepció i sentit d’estat”. A més, considera que els partits que formen Espanya han de ser responsables “perquè els ciutadans no estan per a jocs florals, frases eloqüents o suggestives” que en el fons” no pensen en els ciutadans”.

Publicitat

Aquesta crida es dirigeix ​​als partits perquè “no facin de la desqualificació i intolerància el seu lema”, en clara referència a Vox que promou una moció de censura contra el Govern, i deixin de banda “la confrontació i les qüestions partidistes”.

Respecte a si ERC pot posar condicions per a aquests pressupostos com reimpulsar la taula de negociació sobre Catalunya, ha insistit en el mateix missatge que calen formacions que “creguin en l’interès general al què estan cridats” tots els partits que vulgui dialogar per poder “construir una Espanya millor”.

Sobre la mateixa qüestió, ha afirmat que evidentment la “prioritat és la societat, la salut dels ciutadans” o el “rebrot econòmic” per a tot Espanya i també per a Catalunya.

“Quan els dirigents polítics es tanquen per qüestions partidistes, a jocs florals, però que no pensa en els ciutadans, no estan comportant-se com veritables servidors públics”, ha dit.

Et pot interessar  ERC i PSOE decideixen aparcar la taula de negociació de governs fins després del 12-M i el 9-J
Publicitat

Opinió

Minut a Minut