Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El famós xinès franquista es queda sense bar

|

- Publicitat -

Chen, el famós xinès d’ultradreta, regenta un bar a Madrid. Té el local ple de parafernàlia feixista i franquista, una decoració que l’ha fet famós a la Meseta i el seu bar és un referent al carrer Antonio López, al madrileny barri d’Usera.

Les seves aparicions a televisió i premsa espanyola es compten per desenes. Ara, però, és notícia perquè haurà de plegar o, si mes no, canviar d’indret.

Publicitat

El pròxim 31 de març, Chen Xianwei, més conegut com “el chino facha”, haurà d’abandonar el local per ordre del propietari de l’edifici. La raó és que la nova empresa que gestiona el local no el vol en la seva llista de llogaters per fer apologia franquista. Una empresa espanyola? No, argentina.

“M’han dit dues vegades que no em renoven el contracte perquè no volen fatxes al seu edifici. El propietari és un argentí que no vol parlar amb mi al telèfon. M’han dit que si vull quedar-me he de pagar 5.000 euros més IVA cada mes. Ara pago 1.700 euros” explica el mateix Chen a ElConfidencial.

Des d’aquí, aplaudim al propietari argentí de l’empresa Soluciones Sila.

Et pot interessar  Erra demana "fermesa" davant dels que "banalitzen" el franquisme, en l'acte del Parlament d'homenatge a les víctimes
Publicitat

Opinió

Minut a Minut