Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

El Concert per la Pau aconsegueix recaptar més de 55.000 euros per a l’acollida de refugiats ucraïnesos

|

- Publicitat -

El Concert per la Pau, organitzat per la Fundació Victoria de los Ángeles, l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, ha recaptat 55.147 euros, entre taquillatge (50.919 euros) i Fila 0 (4.228 euros), que aniran destinats íntegrament a l’acollida de persones refugiades ucraïneses ateses per la Creu Roja a Catalunya en el marc del projecte ‘Ucraïna ens necessita’. Van participar en aquest concert a L’Auditori artistes com Joyce DiDonato, Jordi Savall, Antoni Ros MarbàAiram Hernández o Mattia Olivieri, entre d’altres.

Els músics i cantaires hi han participat de manera altruista sense rebre cap retribució, de manera que la totalitat de la recaptació procedent de la taquilla, la Fila 0, pàgina web o Bizum es destinarà íntegrament a l’allotjament d’urgència per a 5.641 persones a Catalunya, d’entre les més de 22.000 persones refugiades a Catalunya ateses per la Creu Roja des de principis de març fins al moment.

Et pot interessar  Zelenski avisa que Ucraïna s'haurà de retirar "a petits passos" sense l'ajuda militar dels Estats Units
Publicitat

Opinió

Minut a Minut