Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023

El Comitè Olímpic Espanyol diu que hi ha “avenços” en els contactes privats amb Aragó i Catalunya

|

- Publicitat -

El Comitè Olímpic Espanyol (COE) veu “avenços” en els contactes privats que manté amb l’Aragó i Catalunya pels Jocs Olímpics d’hivern de 2030 i manté el termini del 20 de maig, que va fixar com a límit per decidir sobre la candidatura, segons han explicat fonts del COE a l’ACN.

Publicitat

Les mateixes fonts constaten un “apropament” i diuen que la negociació “va bé”. D’aquí que el COE hagi emès aquest dimecres un comunicat en què el seu president, Alejandro Blanco, manifesta que “continuarà treballant” en la preparació de la documentació necessària per a la presentació del projecte de candidatura conjunta i “continuant, al mateix temps, els contactes necessaris amb els responsables dels governs implicats”.

Així mateix, aquestes fonts remarquen que els contactes són privats i que, per tant, no preveuen convocar una reunió pública entre les parts. Els contactes tenen, segons el comunicat, “l’objecte de materialitzar la presentació d’aquest projecte de candidatura tan aviat com sigui factible”.

El COE manté el termini de tancar els acords de la candidatura aquest divendres, ja que Blanco vol tenir marge per poder presentar la documentació al president del Comitè Olímpic Internacional en la visita que farà l’1 de juny.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió