Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Denuncien que la premsa espanyola ignora un cas de pederàstia a la policia perquè “el més important són els llaços grocs”

L'activista per la sanitat Jesús Candel (més conegut com a Spiriman) carrega contra 'La Sexta', 'TVE', 'Cuatro', 'Antena3', 'Telecinco' o la televisió pública andalusa, 'Canal Sur'

|

- Publicitat -

Diversos centenars de persones van manifestar-se -el passat diumenge, al municipi cordovès de Puente Genil- contra l’abús sexual a menors en relació al ‘Cas Ciber’. Es tracta d’un escàndol al voltant de l’ex cap de la Policia Local de la localitat, Lorenzo Humánez, del qual asseguren que -tot i haver estat absolt el 2017 i ser encara membre del cos policial- durant la causa judicial s’hauria demostrat que va mantenir contactes sexuals amb una menor d’edat. Una polèmica que els manifestants volien difondre arreu de l’Estat espanyol i que va quedar silenciada donat que la premsa espanyola va preferir ignorar-la.

Per això, un dels impulsors de la manifestació, l’activista per la sanitat Jesús Candel (més conegut com a Spiriman), va decidir carregar -a través de les seves xarxes socials- contra els mitjans de comunicació de l’Estat. “Ante graves acusaciones de abuso sexual de menores al Ayuntamiento de Puente Genil, un único medio de comunicación cubriendo el caso. Lo más importante, los lazos amarillos”, va denunciar, en referència a la manera com la caverna mediàtica espanyola s’acarnissa amb Catalunya deixant de banda qualsevol altra mena d’informació. En el mateix tuit, Candel pregunta on són els periodistes de ‘La Sexta’, ‘TVE’, ‘Cuatro’, ‘Antena3’, ‘Telecinco’ o la televisió pública andalusa, ‘Canal Sur’.

Publicitat

Et pot interessar  La JEZ censura l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar obligant-lo a retirar banderes, símbols i pancartes independentistes
Publicitat

Opinió

Minut a Minut