Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Crits de “Visca Catalunya lliure” a un senador del PP a Venezuela

|

- Publicitat -

El senador del PP Javier Maroto ha visitat Veneçuela juntament amb altres tres representants de la dreta espanyola després d’una invitació de l’autoproclamat president del país caribeny, Juan Guaidó.

Durant la seva intervenció a l’Assemblea Nacional de Veneçuela, el seu to desafiant, avisant que no es sanciona prou individualment als “dissidents” chavistes i avisant del suport del PP al president que podria haver donat un cop d’Estat com Guaidó, els parlamentaris chavistes han començat a increpar-lo.

Publicitat

Amb els crits, però, el to de Maroto pujava de to fins que els parlamentaris s’han deixat anar: “Vagi-se’n a la merda espanyol, súbdit del Rei d’Espanya!” i un fort “Visca Catalunya lliure!”.

Com es pot veure en aquest vídeo recollit per El Mundo, davant de l’actitud desafiant de Maroto, que no cessava, s’han fet sonors i unànimes els crits de “Pallasso!” i “Feixistes, feixistes!”.

Et pot interessar  El turisme a Catalunya ja supera en un 3,4% les xifres prepandèmia: el primer trimestre tanca amb més de 2 milions de visitants estrangers
Publicitat

Opinió

Minut a Minut