Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Crida de Junts a la militància per fer que la protesta contra la cimera hispano-francesa sigui massiva

|

- Publicitat -

Junts demana a la militància que assisteixi massivament a la manifestació de l’independentisme contra la cimera hispano-francesa del dijous per “enviar un missatge internacional que el procés cap a la independència continua ben viu”.

En una carta a la militància, la presidenta del partit Laura Borràs i el seu secretari general Jordi Turull demanen la seva participació en la concentració convocada per l’ANC, Òmnium i el Consell de la República contra la trobada entre el president espanyol, Pedro Sánchez, i el president francès, Emmanuel Macron, a Barcelona. “És molt important que la mobilització sigui massiva per dir-li a Pedro Sánchez que aquí no s’ha acabat res”, avisen als afiliats.

Publicitat

Junts destaca que “feia temps que no es produïa” una protesta “unitària” de l’independentisme i animen els seus militants a sumar-se a la convocatòria i a “fer-ho extensiu a tantes persones” com puguin. La concentració està prevista dijous a les 9 del matí davant de les torres venecianes, ja que la cimera se celebra al Museu Nacional d’Art de Catalunya.

Et pot interessar  PSC (39-40) guanyaria els comicis del 12-M per davant de Junts (33-36) i ERC (24-27), segons l'enquesta d''El Nacional'
Publicitat

Opinió

Minut a Minut