Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Costa diu que l’ambaixada espanyola a Islàndia no és benvinguda a un acte internacional perquè s’ha autoconvidat

|

- Publicitat -

El vicepresident del Parlament, Josep Costa, diputat de JxCat, ha sorprès avui a les xarxes quan ha publicat un e-mail que ha rebut del ministeri de l’exterior del Gobierno a Twitter.

El motiu, denunciar que l’ambaixada espanyola a Islàndia s’ha “autoconvidat” a la reunió que té demà amb el president del Parlament del país a tocar del Cercle Polar Àrtic.

Publicitat

Costa qualifica aquesta acció com d'”un gest molt poc diplomàtic” i avisa que els representants de la diplomàcia espanyola “no són benvinguts”. Sigui com sigui, davant la impossibilitat d’evitar la seva presència, també assegura que “no aconseguiran silenciar la nostra denúncia de la repressió”.

El vicepresident del Parlament està de gira per l’Atlàntic Nord i avui és de visita oficial a les Illes Fèroe, on s’ha reunit amb el president del Parlament, Jógvan á Lakjuni, el ministre d’Afers Exteriors, Jenis av Rana i diversos diputats.

Et pot interessar  Junts, Vox, Cs i el PPC demanen la dimissió d'Ubasart i el PSC reclama que s'assumeixi responsabilitats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut