Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Corinna diu a la BBC que Juan Carlos I ha de tenir “centenars de comptes en altres jurisdiccions”

|

- Publicitat -

La porqueria que va aflorant de Juan Carlos de Borbón sembla no tenir fi. La seva examant, Corinna Larsen, ha concedit una extensa entrevista a la BBC per explicar detalls de com era la seva relació amb l’emèrit.

I no s’ha quedat pas curta en algunes de les seves afirmacions. Per una banda, l’alemanya ha revelat que el Borbó fugat ha de tenir “centenars de comptes en altres jurisdiccions” dins la trama presumptament corrupte de comissions, regals i desviament de diners que realitzava el monarca espanyol ara amagat als Emirats Àrabs.

Publicitat

A més, Corinna confirma l’ingrés que li va fer Juan Carlos I de 65 milions d’euros per a seduir-la i que, un cop finalitzada la relació li va reclamar. El seu afer va durar del 2004 al 2009. i que en una ocasió va arribar a dir-li al seu pare que estava tan enamorat d’ella que volia demanar-li matrimoni.

Mà negra a l’accident de Botswana

Corinna ha explicat que la cacera d’elefants a Botswana va ser un intent del rei fugat per intentar tornar amb ella. De fet, ha detallat que el viatge era un regal per un dels fills de Corinna i ella no hi va anar per no donar falses esperances al vell monarca. Fins i tot, deixa entendre que o l’accident o la filtració a la premsa eren fruit de pugnes internes de la Casa Reial que buscaven una abdicació de Juan Carlos I.

Sobre els milions de Juan Carlos I Corinna ho té clar: “Em sembla extraordinari que estiguin convertint 40 anys de modus operandi d’una empresa familiar en un focus sobre mi. Perquè hi haurà centenars de comptes en altres jurisdiccions”.

Petició de matrimoni tot i seguir casat amb Sofia

Va ser l’any 2009 quan va arribar la suposada petició de matrimoni. Segons el relat de Corinna, el monarca va anar a visitar al seu pare, ja que pretenia demanar-li matrimoni. “També li va dir al meu pare que no podia fer-ho de seguida. Volia que el meu pare sabés que anava de debò amb mi”.

Furiós per no tornar amb ell

L’any 2014, sempre segons el relat de Corinna Larsen a la BBC, “va fer intents desesperats perquè tornés amb ell. En cert moment es va adonar que no anava a tornar i es va posar completament furiós. Va demanar que ho tornés tot.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut