Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Continua la greu crisi a Cs: ha d’assegurar davant els afiliats que són un partit “democràtic i transparent”

|

- Publicitat -

La Comissió Gestora de Ciudadanos ha enviat un document als afiliats on explica i justifica les normes del Reglament que regula els procediments previs a l’Assemblea General de març i on defensa que Cs és un partit democràtic i transparent.

En aquest document, remès uns dies després que el Consell General aprovés el Reglament precongressual dissabte passat i a què ha tingut accés Europa Press, s’explica el procés que es desenvoluparà en els pròxims mesos.

Publicitat

Un procés que culminarà en la primera quinzena de març amb l’elecció de la futura Executiva de Ciutadans i amb l’aprovació d’uns nous Estatuts i una nova estratègia.

Encara que en la trobada de dissabte diversos consellers van proposar alguns canvis en les normes, el Reglament aprovat és pràcticament igual a què havia proposat la gestora.

Els crítics diuen que el partit té tics “de tall soviètic”

L’ala crítica de Cs, exclosa del Consell General no s’ha mossegat la llengua a l’hora de descriure la situació de Ciduadanos i asseguren que la formació taronja “sembla un partit de tall soviètic”. El malestar en el corrent discrepant dels d’Arrimadas s’ha estès després que la Taula de Consell “pretengui silenciar” a aquest sector del partit després de l’aspre debat que es va viure el 30 de novembre passat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut