Diumenge, 17 de gener de 2021 - Edició 906
La República

Condemna al líder del PP a Jerez per cometre diferents 5 infraccions en una mateixa nit

Per circular borratxo i conduint un cotxe exempt de pagar impost de circulació per ser d’una familiar amb discapacitat i sense carnet

Redacció
Redacció 02/11/2020
23/02/2018 Antonio Saldaña, secretario general del PP de Cádiz. El PP de Jerez de la Frontera (Cádiz) celebra este viernes un comité ejecutivo local en el que se propondrá al parlamentario andaluz, secretario general del PP de Cádiz y concejal en el Ayuntamiento jerezano, Antonio Saldaña, como candidato a la Alcaldía para las próximas elecciones municipales de 2019, según han confirmado a Europa Press fuentes del PP. ESPAÑA EUROPA ANDALUCÍA POLÍTICA

Antonio Saldaña, portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Jerez i exdiputat provincial a Cadis, que ha estat condemnat per circular ebri, conduïa el dia en què van ocórrer els fets un vehicle a nom d’una familiar amb discapacitat que no disposa de carnet de conduir i exempt de pagar impost de circulació.

El polític espanyol va ser detingut per la Policia Local per triplicar la taxa d’alcohol i, prèviament, va patir tres accidents: va colpejar a tres vehicles diferents en tres moments diferents fent maniobres per estacionar l’esmentat vehicle. Els fets van passar el 14 de maig passat del 2020, al voltant de les 18:25 hores.

Pocs dies després, va presentar la seva dimissió com a portaveu del PP a la Diputació Provincial, mantenint l’acta com a diputat provincial i com a regidor en el grup popular de l’Ajuntament de Jerez de la Frontera, del qual reclama la condició de portaveu municipal davant la negativa de l’Ajuntament a reconèixer com a tal davant la falta d’unanimitat de la resta dels regidors del seu grup.

Segons explica ElPlural, la sentència condemna a Antonio Saldaña com a autor criminalment responsable d’un delicte contra la seguretat viària a la pena de quatre mesos de multa, amb una quota diària de 7 euros, vuit mesos de privació del dret a conduir vehicles de motor i ciclomotors i al pagament de les costes de procediment. Així mateix haurà d’assumir la responsabilitat civil pels danys causats a tots els afectats.

Relacionats