Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Condemna al líder del PP a Jerez per cometre diferents 5 infraccions en una mateixa nit

|

- Publicitat -

Antonio Saldaña, portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Jerez i exdiputat provincial a Cadis, que ha estat condemnat per circular ebri, conduïa el dia en què van ocórrer els fets un vehicle a nom d’una familiar amb discapacitat que no disposa de carnet de conduir i exempt de pagar impost de circulació.

El polític espanyol va ser detingut per la Policia Local per triplicar la taxa d’alcohol i, prèviament, va patir tres accidents: va colpejar a tres vehicles diferents en tres moments diferents fent maniobres per estacionar l’esmentat vehicle. Els fets van passar el 14 de maig passat del 2020, al voltant de les 18:25 hores.

Publicitat

Pocs dies després, va presentar la seva dimissió com a portaveu del PP a la Diputació Provincial, mantenint l’acta com a diputat provincial i com a regidor en el grup popular de l’Ajuntament de Jerez de la Frontera, del qual reclama la condició de portaveu municipal davant la negativa de l’Ajuntament a reconèixer com a tal davant la falta d’unanimitat de la resta dels regidors del seu grup.

Segons explica ElPlural, la sentència condemna a Antonio Saldaña com a autor criminalment responsable d’un delicte contra la seguretat viària a la pena de quatre mesos de multa, amb una quota diària de 7 euros, vuit mesos de privació del dret a conduir vehicles de motor i ciclomotors i al pagament de les costes de procediment. Així mateix haurà d’assumir la responsabilitat civil pels danys causats a tots els afectats.

Et pot interessar  Plataforma per la Llengua inicia converses amb grups del Congrés per recórrer la proposta educativa del País Valencià
Publicitat

Opinió

Minut a Minut