Divendres, 3 de febrer de 2023 - Edició 1652
La República

Col·loquen una “placa commemorativa” a la canonada per on va pretendre fugir l’eurodiputat en plena orgia gai

Szájer, del partit d’ultradreta hongarès, no va poder fugir i va ser identificat participant, en plena pandèmia, a la festa sexual amb altres homes i diferents drogues

Gerard Sesé 10/12/2020
Josef Szajer, eurodiputat homòfob caçat a una orgia gai

El polític d’extrema dreta i homòfob hongarès, József Szájer, segueix sent notícia després que la policia belga l’enxampés a una orgia gai en plena pandèmia i amb drogues pel mig.

L’escàndol va ser perquè a la festa sexual hi havia diplomàtics i el mateix Szájer que fins ara era membre destacat del partit del primer ministre hongarès, Victor Orban, així com un dels redactors de la Constitució hongaresa del 2011, que descriu el matrimoni com l’enllaç entre un home i una dona, de manera que veta els casaments homosexuals.

EL polític va intentar fugir amb poca roba per una de les canonades sense èxit i va ser identificat pels agents. Unes festes, per cert, que han arribat a tenir 100 convidats, entre els quals, polítics espanyols, segons el seu organitzador.

Resulta que aquesta canonada s’ha convertit en un símbol de la lluita de drets del col·lectiu LGTBI i hi han col·locat una “placa commemorativa” que resa: “La carrera política de József Szájer, eurodiputat del Fidesz i del Grup Popular, va acabar aquí quan va intentar fugir de les autoritats utilitzant aquesta canonada després de participar en una orgia amanida amb èxtasi durant la pandèmia de Covid-19, el divendres 27 de novembre de 2020”.