Dissabte, 28 de Març de 2020 - Edició 611
La República

Casado mescla el coronavirus amb l’independentisme per parlar de la cancel·lació del MWC

El líder del PP fa un tuit pervers on ho barreja tot malintencionadament

Gerard Sesé
Gerard Sesé 13/02/2020
Pla mig del president del PP, Pablo Casado, amb la paraula 'Llibertat' de fons i tancant un acte del seu partit a Múrcia, el 19 de gener del 2020

Pablo Casado, cap de l’oposició espanyola i líder del PP a Espanya, ha fet una aberrant piulada on mescla l’independentisme amb el coronavirus per parlar de la cancel·lació del Mobile World Congress a Barcelona que s’havia de celebrar a finals d’aquest febrer.

El polític madrileny ho barreja tot i ho aprofita per a carregar contra Catalunya. Assegura que l’anul·lació del MWC “és una mala notícia per a Barcelona i la resta d’Espanya” i afegeix que dona el seu suport “a una ciutat que pateix la deriva independentista i ara aquest greu perjudici econòmic”. Per acabar, espera que “seguim comptant amb aquest esdeveniment i el Gobierno sigui capaç de mantenir-lo”.

Curiós saber, però, que justament el PP ha intentat arrabassar-li a Barcelona el MWC quan la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabeb Díaz Ayuso, va amenaçar a la ciutat comtal que acolliria el congrés de màxim ressò internacional a la capital espanyola “costi el que costi”.

Relacionats