Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Calbot d’Iñarritu als “ultres” de la Guardia Civil

|

- Publicitat -

Una associació ultra nacionalista espanyola i radical unionista en pro de la Guardia Civil intentava atacar a través de les xarxes socials al diputat independentista basc Jon Iñarritu, de Bildu.

Ho feien usant una notícia del diari de la caverna La Razón on explicava les preguntes del diputat euskaldun sobre les condecoracions als agents de la Guardia Civil a través de les medalles pensionades als agents. Un premi pagat amb els diners de tots els contribuents.

Publicitat

L’associació pro Guardia Ciil (sí, així és el nom) atacava Iñarritu amb una publicació amb errades ortogràfiques: “Algunas medallas se concederion pot detenr a terriosistas de ETA por asesinar a nuestros niños. Igual conoce algunos, verdad?”.

El diputat de Leioa, s’hi ha tornat amb un sonor calbot: “La problemàtica rau que hi ha 4.600 medalles pensionades atorgades sota una llei franquista. De la mateixa manera, hi ha nombrosos torturadors, terroristes d’Estat i conculcadors dels Drets Humans condecorats, que encara que siguin de la seva associació o els seus amics, no les mereixen”.

Et pot interessar  En llibertat provisional el talp dels Mossos a la Guàrdia Civil i presumpte blanquejador de diners
Publicitat

Opinió

Minut a Minut