Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Cacen Rajoy a un restaurant de luxe en plena pandèmia

|

- Publicitat -

Mariano Rajoy, expresident d’Espanya del PP, totalment retirat de la política, ara exerceix de registrador de la propietat. Tot i això, no duu a terme una vida humil i allunyada dels luxes.

I és que ha estat caçat a un dinar amb cinc grans amics a Aarde, un dels espais gastronòmics més elitistes de Madrid. Màxima discreció i altíssima prudència per als clients d’un dels llocs de moda: el lloc on van des de polítics fins a influencers.

Publicitat

Segons explica El Español, al voltant de les 14:30 hores del passat dilluns 2 de novembre arribava en M. Rajoy amb cinc amics (exministres del PP durant el Gobierno d’Aznar) per gaudir d’un menú on els segons superen els 80 euros.

I és que segons el mitjà citat, M. Rajoy cobra un sou variable d’entre 1 milió i 1,2 milions d’euros bruts anuals. Una quantitat molt allunyada (en concret 15 vegades més) del que s’embutxacava com a cap de l’Executiu: 70.756,68 euros.

Et pot interessar  El Senat espanyol dona el vistiplau a l'infame informe que diu que la llei d'amnistia és "un cop mortal" al model constitucional
Publicitat

Opinió

Minut a Minut