Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Brussel·les rep els feixistes de Vox per escoltar les seves propostes xenòfobes

|

- Publicitat -

Vox ha tingut l’honor de portar el seu discurs xenòfob a la Comissió Europea. Els representants de la formació d’extrema dreta —el president del grup a Catalunya, Ignacio Garriga i l’eurodiputat Jorge Buxadé— s’han reunit amb el vicepresident de la CE Margaritis Schinas a Brussel·les per presentar la seva campanya ‘Barris Segurs’.

Bàsicament, des del partit d’ultradreta denuncien el que consideren “polítiques permissives amb la immigració il·legal” o la “manca de controls eficaços a les fronteres”. En una roda de premsa a l’Eurocambra prèvia a la reunió, Garriga ha concretat que volien traslladar a Schinas la seva “preocupació per la seguretat” i “la immigració il·legal” a Barcelona.

Publicitat

“Treballarem sense descans per tal que Barcelona no acabi sent com Marsella”, ha dit Garriga. El partit feixista ha denunciat la “inseguretat” i “l’alta delinqüència” a “alguns barris de Barcelona” sense concretar a quins barris es referia.

Et pot interessar  Brussel·les està "buscant solucions" sobre la mediació per al CGPJ arran de l'avenç de Reynders en la candidatura al CoE
Publicitat

Opinió

Minut a Minut