Dilluns, 27 de juny de 2022 - Edició 1432
La República

Brussel·les rep els feixistes de Vox per escoltar les seves propostes xenòfobes

El vicepresident de la Comissió Europea es reuneix amb Garriga i Buxadé, que ploramiquegen pel que consideren “polítiques permissives amb la immigració il·legal”

Agències 26/04/2022
Roda de premsa de Vox al Parlament Europeu amb Ignacio Garriga i Jorge Buxadé Data de publicació: dimarts 26 d’abril del 2022, 11:10 Localització: Brussel·les Autor: Natàlia Segura

Vox ha tingut l’honor de portar el seu discurs xenòfob a la Comissió Europea. Els representants de la formació d’extrema dreta —el president del grup a Catalunya, Ignacio Garriga i l’eurodiputat Jorge Buxadé— s’han reunit amb el vicepresident de la CE Margaritis Schinas a Brussel·les per presentar la seva campanya ‘Barris Segurs’.

Bàsicament, des del partit d’ultradreta denuncien el que consideren “polítiques permissives amb la immigració il·legal” o la “manca de controls eficaços a les fronteres”. En una roda de premsa a l’Eurocambra prèvia a la reunió, Garriga ha concretat que volien traslladar a Schinas la seva “preocupació per la seguretat” i “la immigració il·legal” a Barcelona.

“Treballarem sense descans per tal que Barcelona no acabi sent com Marsella”, ha dit Garriga. El partit feixista ha denunciat la “inseguretat” i “l’alta delinqüència” a “alguns barris de Barcelona” sense concretar a quins barris es referia.