Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Ayuso avisa: “seré el pitjor malson d’ERC si toca la butxaca dels madrilenys”

|

- Publicitat -

La presidenta de la comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha advertit que serà “el pitjor malson” d’ERC si “pretén tocar la butxaca dels madrilenys”. En una entrevista que ‘La Vanguardia’ publica aquest diumenge, Ayuso s’oposa al compromís del govern espanyol amb els republicans d’harmonitzar els impostos autonòmics perquè Madrid pagui més i considera que “si a Espanya hi ha d’haver una política fiscal comuna” ha de ser la de la seva comunitat perquè, a parer seu, “és la que millor ha funcionat”. En ser preguntada per la situació epidèmica de la seva comunitat, diu que està “controlada” i considera que “ara es demostra que hi va haver un tracte molt dur i molt injust amb Madrid”.

Segons la presidenta de la comunitat de Madrid, “es va aprofitar el moment de debilitat” de la comunitat quan el virus estava fora control per “carregar contra ella i contra el seu govern”. “No sentiran fer cap comentari sobre altres comunitats que ara estan pitjor, al contrari del que van fer amb mi”, assegura. “Em preocupa que estiguin malament altres racons del país” i “per aquesta raó hem ofert el nou hospital Isabel Zendal com vam fer amb el d’Ifema”. En ser preguntada per la maca de metges en aquest centre, Ayuso diu que “no hi faltarà personal” i diu que “segur que atraurà metges de tot el món”.

Publicitat

En ser preguntada per què té Madrid que no tingui Catalunya, la presidenta explica que ells no posen “traves” i “els joves i les classes mitjanes no han de barallar-se amb problemes de legislació, retolació i impostos”. “Hi ha seguretat jurídica”, conclou. “Madrid no ha deixat de rebre ciutadans que venen aquí a viure per ser catalans a Madrid, en llibertat”, assegura tot afegint que “cada vegada venen més empresaris per ser empresaris”.

Et pot interessar  ERC celebra l'ajornament del judici per l'1-O però reclama l'aplicació de l'amnistia a Jové, Garriga i Salvadó
Publicitat

Opinió

Minut a Minut