Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

[Àudio] El CIS augura una victòria del PP i el Gobierno s’afanya a treure ferro a la possible derrota

|

- Publicitat -

El baròmetre del Centre d’Estudis Sociològics (CIS) del mes de juliol situa per primera vegada el PP d’Alberto Núñez Feijóo com a guanyador d’unes eleccions generals. Davant la possible derrota, el Gobierno ha sortit a relativitzar la victòria del PP.

En aquest sentit, la portaveu de l’executiu espanyol, Isabel Rodríguez, ha afirmat que encara “queda molt temps” per als comicis —”un any i mig”— i que la situació és “molt canviant”. En roda de premsa després del Consell de Ministres, Rodríguez ha intentat convèncer que el Gobierno no actua pensant en la “rendibilitat electoral” sinó que ho fa per la “rendibilitat social”.

Publicitat

“En aquests moments el que demanen de nosaltres els ciutadans és atendre les situacions d’emergència i projectar el país cap al futur”, ha dit, i ha esgrimit que les mesures anunciades pel president del govern espanyol, Pedro Sánchez, han estat “molt valorades” per la ciutadania.

 

Et pot interessar  El PP allarga artificialment l'amnistia: es nega a sotmetre-la al ple del Senat del 7 i 8 de maig i podria esperar al 14
Publicitat

Opinió

Minut a Minut