Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Ataquen amb una granada de l’exèrcit un centre de MENAs on Vox hi va fer campanya en contra

|

- Publicitat -

L’odi i xenofòbia sembrats per Vox durant la campanya del 10-N comença a recollir els seus fruits. Un equip de Técnicos Especialistas en Desactivación de Artefactos Explosivos (Tedax) ha fet explosionar cap a les dotze del matí d’aquest dimecres “una granada d’entrenament militar” usat per l’exèrcit espanyol dins de les instal·lacions de centre de menors de districte d’Hortaleza (Madrid), que havia estat llançada “a l’interior d’una motxilla per sobre del mur” de l’edifici, segons han confirmat fonts policials al País.

Aquestes instal·lacions han patit diversos atacs, un dels més greus va ser un intent d’assalt per part de 30 joves el passat 30 d’octubre. El mateix mes que Vox, de la mà de l’ultra Rocío Monasterio, va fer un acte de campanya al mateix barri madrileny on exigir el tancament del centre de menors.

Publicitat

Els agents han acordonat la zona i han fet evacuar l’indret per portar els interns a un lloc segur per a preservar la seva integritat. La granada l’ha trobat un vigilant de seguretat i ara ja s’ha desactivat.

Et pot interessar  Junts, Vox, Cs i el PPC demanen la dimissió d'Ubasart i el PSC reclama que s'assumeixi responsabilitats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut