Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Angela Merkel ridiculitza la política d’eslògan de Pedro Sánchez

La cancellera avança per l'esquerra l'executiu espanyol fent una de les promeses incomplertes del Gobierno

|

- Publicitat -

El mes de setembre passat el Gobierno va ser el protagonista d’un dels -molts- capítols més surrealistes que ha regalat aquest executiu. La ministra de Defensa, Margarita Robles, va anunciar que cancel·lava un contracte de venda d’armes que, dies després, el Gobierno va desmentir. Les armes es venien, 400 bombes, davant el temor de perdre més contractes i amb una justificació que va triomfar: “Són bombes d’alta precisió, no s’equivocaran matant iemenís”.

La polèmica sorgida per l’assassinat del periodista Yamal Khashoggi en el consolat d’Aràbia Saudí a Turquia ha fet moure fitxa a la cancellera Angela Merkel. L’alemanya ha suspès la venda d’armes amb aquest país. Segons la cancellera, aquest negoci no es pot produir “en les actuals circumstàncies”.

Publicitat

Merkel, en aquest sentit, condemna “en els termes més contundents” l’assassinat i trenca l’exportació d’armes. Una decisió que encara ridiculitza més la política d’eslògan de Pedro Sánchez.

Et pot interessar  ERC insisteix en el finançament singular i adverteix Sánchez: "Si vol suport als pressupostos de l'Estat, compleixi"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut