Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Alex Salmond, absolt de les totes les acusacions de violació i abusos sexuals

|

- Publicitat -

Alex Salmon, qui va ser primer ministre escocès i que va fer possible el referèndum d’autodeterminació del seu país, h estat absolt de totes les acusacions d’abusos sexuals i violació que 9 dones havien fet sobre ell.

Dilluns passat, un jurat popular compost per vuit dones i cinc homes va considerar innocent el polític de totes les acusacions menys d’una que ha declarat no tenir prou indicis per a ser “provada”.

Publicitat

La defensa d’Alex Salmond sempre va definir la situació, dins i fora del judici, com un estratagema contra l’ex-primer ministre arribant-ho a definir com una “bombolla política”.

Les primeres declaracions de Salmond han estat les següents: “Al marge d’algun malson que m’ha tocat viure durant aquests dos últims anys, no es compara en absolut amb la situació que tots estem travessant en aquests moments. Si poden, vagin a casa i cuidin de les seves famílies. Que Déu ens ajudi a tots”. Una clara referència al fet que la pandèmia és molt pitjor que el seu judici. El seu entorn ja suggereix que el polític, que manté un alt nivell de suport entre la comunitat independentista, podria estar pensant en un retorn a la primera línia. Abans, però, l’SNP l’hauria de readmetre com a militant.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut