Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Albares avisa Algèria que el Gobierno farà “sempre” una defensa “ferma” dels interessos d’Espanya

|

- Publicitat -

El ministre José Manuel Albares ha alertat Algèria que l’executiu espanyol farà “sempre” una defensa “ferma” de les empreses espanyoles, dels espanyols i dels interessos d’Espanya. Amb aquestes patriòtiques declaracions, Albares ha sortit al pas de les crítiques que li ha fet el govern algerià, que l’ha acusat de “piròman” per afirmar que Algèria s’alinea amb Rússia.

En tot cas, Albares ha volgut rebaixar el to i ha intentat fer veure que el que vol l’executiu espanyol és “tenir la millor relació possible” amb Algèria i resoldre “qualsevol diferència” a través del diàleg i de la diplomàcia.

Publicitat

A l’article, Algérie Press Service lamentava que Albares hagi aconseguit “manipular” l’Alt Representant per a la Política Exterior de la Unió Europea i “company de partit”, Josep Borrell, per “embrutar la credibilitat d’aquesta important institució comunitària” amb la publicació d’un comunicat de premsa “infundat” contra Algèria.

També considerava una “crida lamentable” als EUA i l’OTAN l’apel·lació a Rússia “després d’haver intentat mobilitzar en va la Unió Europea”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut