Dissabte, 19 de setembre de 2020 - Edició 786
La República

Així se’n fot Iñarritu que la policia usi un vehicle antidisturbis per desinfectar els carrers

L’actuació de la Policia espanyola davant de la manifestació d’ultradreta a Madrid segueix generant comentaris a la xarxa

Gerard Sesé
Gerard Sesé 14/05/2020
Jon Iñarritu desitja una bona Diada en català

L’actuació de la Policia espanyola davant de la manifestació d’ultradreta a Madrid segueix generant comentaris a la xarxa. Malgrat estar en fase 0 de la desescalada, es va produir una concentració del nacionalisme espanyol més caspós i la Policia espanyola es va limitar a passar i saludar amb la mà.

El diputat independentista basc, Jon Iñarritu, de Bildu, ha mesclat amb sorneguera aquest fet amb una altra notícia. La policia espanyola usarà un vehicle antidisturbis, d’aquests amb un tanc d’aigua i equipat amb una mànega d’aigua que expulsa aigua a pressió contra els concentrats, per a desinfectar els carrers de la capital espanyola.

Iñarritu es preguntava irònicament: “És cert que avui van vostès a desinfectar Núñez de Balboa (el carrer on s’ha produït la manifestació) o és una bola?”

Encara que sembli broma, s’han fet servir uns filtres perquè el raig que expulsi el canó sigui una dissolució desinfectant en partícules de mida nanomètrica, la mateixa mida que el virus.

Relacionats