Divendres, 4 de desembre de 2020 - Edició 862
La República

Així justifica el ministre Ábalos el rebuig a investigar al Congrés Felipe González pels GAL

“Em sembla que no és la via adequada, no és procedent i els fets ja es van jutjar”

Avatar
Agències 20/06/2020
El secretari d'Organització del PSOE i ministre de Transports, José Luis Ábalos, en la clausura del comitè regional dels socialistes murcians, el 18 de gener del 2020 (Horitzontal).

El secretari d’organització del PSOE i ministre de Transports, José Luis Ábalos, s’ha mostrat contrari a la creació d’una comissió d’investigació al Congrés sobre l’expresident Felipe González pels GAL, arran de la publicació d’uns documents de la CIA.

“No crec que sigui un motiu especial en el que s’hagi de dedicar el Parlament. Per un fet que va passar fa anys i que ja va tenir la seva resolució judicial i les seves condemnes”, ha censurat Ábalos des de Barajas. “Em sembla que no és la via adequada, no és procedent”, ha continuat el secretari d’organització del PSOE, que ha volgut passar de puntetes sobre el canvi de criteri de Podem en la qüestió. “Tot el món té dret a plantejar propostes, algunes molt peregrines”, ha etzibat.

“Però la resta de formacions també poden dir que no correspon. Com a PSOE no ens sembla bé i no donarem suport a aquesta comissió d’investigació”, ha insistit Ábalos. “Darrera de cada iniciativa, l’afany sovint no és només la cerca de la veritat sinó que també hi ha altres intencions com el sentit oportunista”, ha conclòs el secretari d’organització del PSOE.

Relacionats