Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Així justifica el ministre Ábalos el rebuig a investigar al Congrés Felipe González pels GAL

|

- Publicitat -

El secretari d’organització del PSOE i ministre de Transports, José Luis Ábalos, s’ha mostrat contrari a la creació d’una comissió d’investigació al Congrés sobre l’expresident Felipe González pels GAL, arran de la publicació d’uns documents de la CIA.

“No crec que sigui un motiu especial en el que s’hagi de dedicar el Parlament. Per un fet que va passar fa anys i que ja va tenir la seva resolució judicial i les seves condemnes”, ha censurat Ábalos des de Barajas. “Em sembla que no és la via adequada, no és procedent”, ha continuat el secretari d’organització del PSOE, que ha volgut passar de puntetes sobre el canvi de criteri de Podem en la qüestió. “Tot el món té dret a plantejar propostes, algunes molt peregrines”, ha etzibat.

Publicitat

“Però la resta de formacions també poden dir que no correspon. Com a PSOE no ens sembla bé i no donarem suport a aquesta comissió d’investigació”, ha insistit Ábalos. “Darrera de cada iniciativa, l’afany sovint no és només la cerca de la veritat sinó que també hi ha altres intencions com el sentit oportunista”, ha conclòs el secretari d’organització del PSOE.

Et pot interessar  Bolaños "respecta" la decisió de l'advocat del TJUE sobre Puigdemont però recorda que no tindrà efectes pràctics
Publicitat

Opinió

Minut a Minut