Divendres, 27 de gener de 2023 - Edició 1646
La República

Aficionats del Cadis trolegen la dreta i usen gratis els autobusos de la manifestació per anar al camp de l’Arcorcón

Troleig màxim a l’organització ultranacionalista espanyola de la manifestació ahir a Madrid. El PP, Ciudadanos i Vox van noliejar autobusos gratis i dinars a tots aquells que volguessin desplaçar-se fins […]

Gerard Sesé 11/02/2019
Aficionats del Cadis a l'estadi de l'Arcorcón

Troleig màxim a l’organització ultranacionalista espanyola de la manifestació ahir a Madrid. El PP, Ciudadanos i Vox van noliejar autobusos gratis i dinars a tots aquells que volguessin desplaçar-se fins a la capital del Reino per a poder manifestar-se en contra de Catalunya i cotra l’actual president espanyol, Pedro Sánchez.

Però resulta que els aficionats del Cadis, tal com han informat mitjans locals andalusos, van pensar que podia ser una molt bona ocasió per a viatjar de franc. I és que el seu equip jugava al camp de l’Alcorcón, equip de l’àrea metropolitana de Madrid. Així doncs, fent-se passar per a ciutadans enfadats que anaven a escridassar a la plaça de Colon madrilenya, un cop van arribar a la ciutat de la Meseta, van anar cap al partit.

De fet, el matx era a les 12 del migdia i, per tant, feia del tot incompatible anar a la manifestació i al partit: o una cosa o l’altra. I la jugada (mai millor dit) no només els va sortir del tot bé per a la butxaca sinó que, a més, el Cadis va guanyar per 1 a 2 el partit, remuntant i amb un gol al temps afegit. Què més es pot demanar?