Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Aficionats del Cadis trolegen la dreta i usen gratis els autobusos de la manifestació per anar al camp de l’Arcorcón

"Viva España" però el futbol va primer

|

- Publicitat -

Troleig màxim a l’organització ultranacionalista espanyola de la manifestació ahir a Madrid. El PP, Ciudadanos i Vox van noliejar autobusos gratis i dinars a tots aquells que volguessin desplaçar-se fins a la capital del Reino per a poder manifestar-se en contra de Catalunya i cotra l’actual president espanyol, Pedro Sánchez.

Però resulta que els aficionats del Cadis, tal com han informat mitjans locals andalusos, van pensar que podia ser una molt bona ocasió per a viatjar de franc. I és que el seu equip jugava al camp de l’Alcorcón, equip de l’àrea metropolitana de Madrid. Així doncs, fent-se passar per a ciutadans enfadats que anaven a escridassar a la plaça de Colon madrilenya, un cop van arribar a la ciutat de la Meseta, van anar cap al partit.

Publicitat

De fet, el matx era a les 12 del migdia i, per tant, feia del tot incompatible anar a la manifestació i al partit: o una cosa o l’altra. I la jugada (mai millor dit) no només els va sortir del tot bé per a la butxaca sinó que, a més, el Cadis va guanyar per 1 a 2 el partit, remuntant i amb un gol al temps afegit. Què més es pot demanar?

Publicitat

Opinió

Minut a Minut