Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

A Borrell li agrada una falsa notícia que criminalitza els Menas

|

- Publicitat -

El ministre d’Exteriors espanyol en funcions Josep Borrell ha fet like a una publicació de Twitter d’un usuari aleatori que ha penjat un vídeo d’una càmera de seguretat on es pot veure un robatori amb violència explícita en un carrer impossible d’identificar. A les imatges es pot veure com dos joves atraquen un altre i el deixen inconscient durant l’intent de paralitzar-lo.

El vídeo va acompanyat d’un missatge xenòfob contra els immigrants menors no acompanyats, coneguts com a Menas. El text assegura que “Con esta violencia menas y bandas de ladrones de relojes asaltan especialmente a los turistas para desvalijarlos. Viendo la peligrosidad de cómo asfixian a sus víctimas, es cuestión de tiempo que, por desgracia, acaben matando a alguien. Barcelona, ciudad sin ley. Gracias, Colau.”

Publicitat

Però resulta que aquest mateix vídeo va aparèixer en un altre perfil fa més de 10 dies i explica que és un robatori a Londres, capital del Regne Unit. Res a veure amb Barcelona ni els menas.

Així doncs, Borrell, que segons el programa El Intermedio, és addicte al telèfon mòbil, ha recolzat una fake new contra Barcelona.

Et pot interessar  L'Ajuntament de la Pobla de Segur canvia el nom del passeig Josep Borrell per 1 d'Octubre
Publicitat

Opinió

Minut a Minut