Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Interior reforça les mesures de seguretat del nivell 4 antiterrorista per les eleccions del 10-N

|

- Publicitat -

El Ministeri de l’Interior ha reforçat les mesures de seguretat del nivell 4 antiterrorista de cara a les eleccions del 10-N. En aquesta ocasió el reforç serà “d’especial intensitat”, segons han avançat diversos mitjans, davant la possibilitat de protestes i aldarulls a Catalunya. El reforç, que s’estén des del divendres 1 de novembre fins a les 14 hores del dilluns 11, suposarà un “enfortiment dels dispositius de seguretat i de les capacitats d’intel·ligència” per part de Policia Nacional, Guàrdia Civil, Mossos d’Esquadra, Ertzaintza i Policia Foral de Navarra.

S’aplicarà especialment en espais i mitjans de transport, esdeveniments d’oci o lúdics amb alta concentració de persones i en aquells llocs estratègics que són “imprescindibles” per al normal funcionament de l’activitat ciutadana, especialment els relacionats amb actes electorals. Segons el Ministeri dirigit per Fernando Grande-Marlaska es tracta d’un reforç similar al que ja es va posar en marxa durant les eleccions generals del 28 d’abril i funciona com un complement a les mesures ja previstes en el pla de nivell 4 d’alerta antiterrorista.

Et pot interessar  El turisme a Catalunya ja supera en un 3,4% les xifres prepandèmia: el primer trimestre tanca amb més de 2 milions de visitants estrangers
Publicitat

Opinió

Minut a Minut