Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Nova ingerència del PP: Casado demana a la JEC que pugui obrir i tancar el debat de RTVE

García Egea diu que és el més "objectiu i just" per respectar les normes de "sempre"

|

- Publicitat -

El PP ha presentat un recurs davant de la Junta Electoral Central reclamant que, com a partit més votat el 2016, el candidat Pablo Casado sigui qui obri i tanqui el debat a quatre previst per aquesta nit de dilluns a RTVE.

La Corporació pública ha realitzat un sorteig amb els torns de debat d’aquest dilluns i ha resultat que el candidat de Ciudadanos, Albert Rivera, serà qui obrirà pantalla mentre que el president Pedro Sánchez, serà l’últim en parlar. Des del PP asseguren que en aquestes cites organitzades per la televisió pública no han de sortejar-se sinó que s’ha d considerar la representació parlamentària obtinguda en les últimes eleccions, en les quals els populars van obtenir més vots. A més, aleguen que aquest ordre prefixat es va seguir en les cadenes públiques per a les eleccions andaluses de 2018 i per a les autonòmiques valencianes i que, així, també ho va fer Cayetana Álvarez de Toledo en el debat de la mateixa cadena la setmana passada.

Publicitat

Si es confirma, i la JEC accepta el recurs presentat pel PP, serà una nova ingerència del partit a la cadena pública de l’Estat.

Et pot interessar  El govern espanyol culpa el PP del bloqueig del català a la UE per crear "resistències polítiques" als governs populars
Publicitat

Opinió

Minut a Minut