Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Inés Arrimadas se sotmetrà a una ratificació de lideratge, després de la gran patacada andalusa

|

- Publicitat -

La patacada de ciudadanos a les eleccions andaluses farà replantejar el futur del partit i la seva estratègia. El fer de passar de 21 diputats a cap farà fer a la formació taronja una “profunda renovació” del partit, fet que implicarà sotmetre al seu lideratge amb una ratificació. Dit d’una altra manera, Inés Arrimada podria deixar de ser la líder de cs després de la gran derrota si així ho decideixen les seves bases.

Arrimades així ho ha deixat palès en una entrevista a Antena 3: “El meu lideratge s’ha de sotmetre de nou en menys de tres anys a la ratificació de les bases”. Així doncs, la seva líder ha assegurat que és necessària una “refundació del tot”, tant de marca, de programa com del paper dels seus líders.

Publicitat

De taronja a blau?

La derrota abismal de la formació taronja es contraposa amb la victòria dels populars, qui amb Juanma Moreno al capdavant han obtingut majoria absoluta. Davant del fet, Arrimades ha deixat entreveure que ella podria formar part del partit blau, ja que, segons explica, se li ha “ofert de tot”: “Si jo volgués viure tranquil·la, no estaria aquí, però el cap em diu que Espanya necessita un partit liberal”, així mateix reconeix haver sentit la temptació de “tenir una vida millor”, canviant de partit. Tot o això, manifesta de forma contundent que no ho farà; a diferència d’altres exmembres de cs a l’autonomia ja han manifestat que formaran part del nou govern andalús com a diputats independents.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut